Ombouwset Lyra v2 voorwiel motor om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

In combinatie met het luxe LCD Lyra V2 display en Van Beijck componenten.
Het LCD display Lyra heeft veel functies en instel mogelijkheden dit display ziet er zeer professional uit, zo is het bijv. mogelijk om zelf te bepalen hoeveel standen ondersteuning u wenst u kunt kiezen uit 3,5 of  9 standen ook wordt de verlichting automatisch in en uitgeschakeld door middel van de ingebouwde schemer sensor. De Van beijck Sinewave controller heeft een geintergreerde 6 volt omvormer zodat de bestaande verlichting kan worden aangesloten. Sinewave zorgt ervoor dat de motor vloeiend en stiller opstart. Ombouwset Lyra maakt ook gebruik van  trapkracht simulatie iedere stand heeft zijn eigen wattage, zo is het al mogelijk om in een lage stand al de maximale snelheid 27Km/h (28 Inch) te kunnen fietsen, dit wordt als zeer prettig fietsen ervaren met een zeer laag energie verbruik. Zou u harder wiilen fietsen dan 27 Km/h dan hebben we de Power-Stick deze stick is alleen mogelijk met het Dewi V2 ombouwset.

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset Lyra V2 Voorwiel 36V (432Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Lyra V2 Voorwiel bagagedrager 36V (432Wh) Actieradius 75 Km

800,00

visibility

Ombouwset Lyra V2 Voorwiel 36V (522Wh) Bidon

Elektrische fiets ombouwset Lyra V2 Voorwiel Bidon 36V (522Wh) Actieradius 110 Km

855,00

visibility

Ombouwset Lyra V2 Voorwiel 36V (576Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Lyra V2 voorwiel bagagedrager 36V (576Wh) Actieradius 130 Km

915,00

visibility

Ombouwset Lyra V2 Voorwiel 36V (720Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Lyra V2 voorwiel bagagedrager 36V (720Wh) Actieradius 150 Km

980,00

Specificaties:

Ombouwset Lyra V2 om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor of achterwiel met motor met bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en luxe LCD Lyra V2 display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de keuze uit bagagerek accu van 36V Li-ion: 417Wh - 522Wh - 576Wh - 720Wh is deze set goed voor goed voor een actieradius van 75 tot 150 km.

De Ombouwset Lyra wordt geleverd met een modern LCD Lyra V2 display die is voorzien van 3 – 5 of 9 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting automatische in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motor wattage wanneer u de rem bediend. Er is een keuze uit Rollerbrake, Velgrem of schijfrem remsysteem. Er een keuze uit 20” 24” 26” en 28” Inch velgen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld het merk Van Raam of Huka om te bouwen.

De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer goed te doen.


© Copyright 2023 Power-Bike.nl