Power-Bike ombouwsets met voorwiel aandrijving 

Van een “standaard” fiets naar een elektrische fiets met een voorwiel motor ombouwset van Power-Bike. U kunt een keuze maken uit verschillende modellen ombouwsets al onze ombouwsets zijn uitegrust met 36V batterijen alle soorten remsystemen en velgmaten van 16 inch t/m 28 inch. Onze elektrische fiets systemen zijn ook zeer geschikt voor volwassenen driewielers, gehandicapten fietsen en bakfietsen. Heeft uw twijfels over het "zelf" ombouwen van uw fiets? wij kunnen ook uw fiets ombouwen en service / onderhoud verlenen. neem hiervoor dan contact met ons op.

Bij het samenstellen van de ombouwset is er een keuze uit de lengte van de kabels normaal en lang voor een standaard fiets heeft u de lengte normaal nodig, heeft een speciale of hoge fiets kies dan de kabel lengte lang.

 Ombouwset LED Voorwiel ACTIEPRIJS

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Ombouwset Slim v2 Voorwiel

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Ombouwset Lyra V2 Voorwiel

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Ombouwset Dewi V2 voorwiel

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Specificaties:

Ombouwset Lyra V2 - Dewi V2 om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor of achterwiel met motor met bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en luxe LCD Lyra V2 - Dewi V2 display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de keuze uit bagagerek en bidon accu van 36V Li-ion: 432Wh - 522Wh - 576Wh - 720Wh is deze set goed voor een actieradius van 75 tot 150 km.

De Ombouwset Lyra - Dewi wordt geleverd met een modern LCD Lyra V2 of Dewi V2 display die is voorzien van 3 – 5 of 9 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting automatisch in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motor wattage wanneer u de rem bediend. Er is een keuze uit Rollerbrake, Velgrem of schijfrem remsysteem. Er een keuze uit 20” 24” 26” en 28” Inch velgen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld het merk Van Raam of Huka om te bouwen.

De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer goed te doen.


© Copyright 2023 Power-Bike.nl