Bestelhulp Power-Bike

Welkom bij de bestelhulp van Power-Bike, doormiddel van deze bestelhulp kunnen we u kort en bondig helpen bij het bestellen van een ombouwset. 
Als u een keuze maakt voor een van de sets komt u in het bestelscherm. In dit scherm dien je keuzen te maken voor het samenstellen van de juiste set op uw fiets:

KLEUR VELG:    
Hier kunt u een keuze maken tussen de juiste velg kleur, wij hebben in ons assortiment zilver en zwart (zwart is met een geslepen buitenrand geschikt voor v-brakes).
BAGAGEREK:    
Hier kunt u een keuzen maken voor een zilver of zwart bagagerek. Als onze bagagerekken worden geleverd inclusief montage materiaal.
REMSYSTEEM:
Selecteer welk type remsysteem welke van toepassing is. Het type remsysteem is belangenrijk zo dat u de bestaande remmen kunt blijven gebruiken.
BANDENMAAT:
Hier kunt u een keuze maken voor de juiste velg maat. In 90% van de volwassenen fietsen is een 28” velg gemonteerd. Om zeker te zijn welke velgmaat u nodig heeft kunt u ook op de band van uw fiets kijken, hier staat de afmeting van de band en de velg.
KABELLENGTE MOTOR:
U kunt hier kiezen voor de normale “1950mm” kabel, deze is passend op alle normale fietsen. Ook kunt u kiezen voor “2500mm” deze kabel kunt u gebruiken bij een tandem, driewieler of bakfiets.
TRAPSENSOR:  
Het systeem moet herkennen wanneer er gefietst wordt. Daarom moet er een trapsensor geplaatst worden. De trapsensor wordt gemonteerd aan de zijkant van de trapas. Er is keuze voor twee verschillende sensoren, de
V10 en de ISIS/BSA De V10 sensor is op iedere trapas passend te maken, zie ook de handleiding “V10 sensor plaatsen”. De ISIS / BSA sensor speciaal gemaakt voor de ISIS / BSA trapas en is te herkennen aan zijn 20 tanden:

KABELLENGTE DISPLAY:
Hier kunt u een keuze maken voor de juiste lengte van uw displaykabel. De standaard  “2000mm” kabel is passend op alle normale fietsen. Ook kunt u kiezen voor “2500mm” deze kabel kunt u gebruiken bij een tandem, driewieler of bakfiets.
REMSENSOR:                   
Hier kunt u een keuze maken tussen één of twee remsensoren, en zo ja welke lengte.
DUIM GASHENDEL:
Hier kunt u als extra optie kiezen voor een duimgashendel, normale lengte is 2000mm en 2500mm is voor de tandems, driewielers of bakfietsen.
TYPE LADER:                     
Bij ons kunt u een keuze maken tussen de normale 2 Ampère lader of de 4 Ampère snel lader. Het verschil zit hem in laad ampères heeft u een 2A kan hij 2 ampère per uur in uw batterij laden, heeft u een 4A kan hij 4 ampère per uur in uw batterij laden.
CRANKTREKKER:             
De cranktrekker kunt u optioneel kiezen, deze heeft u nodig om de “crank” waar uw trapper aan vast zit los te maken. Zonder dit gereedschap krijg u de crank er niet af, en zult u de trapsensor niet kunnen plaatsen.
KABELS AFMONTAGESET:
Deze set bestaat uit spiraalband en tywraps om de kabels van de ombouwset mooi af te werken.

Nu heeft u alle keuze mogelijkheden doorlopen en kunt u wanneer u akkoord bent over gaan tot bestellen. U komt vervolgens in een controle scherm en zal bij akkoord doorgeleid worden naar de betaal terminal.

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur? Dan doen wij ons uiterste best om deze de zelfde dag nog met DHL te versturen, u ontvangt uiteraard een Track en Trace code van ons. Het kan wel eens voorkomen dat het bij DHL op de terminal zo druk is dat de zending een dag vertraging heeft, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Mocht u nog vragen hebben? neem dan
contact met ons op!
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://www.power-bike.nl/Uitleg-type-kabels-en...