Past de e-bike ombouwset op mijn fiets?
Absoluut! De ombouwsets van Power-Bike zijn te monteren alle fietsen. Van stadsfietsen tot aangepaste fietsen. Ook het ombouwen van onder andere bakfietsen, ligfietsen, driewielfietsen, tandems en revalidatiefietsen is geen probleem.
 
Voor welke wielmaten zijn jullie ombouwsets geschikt?
Onze e-bike ombouwsets zijn geschikt voor wielmaten van 16, 20, 22, 24, 26 en 28 inch. Bij het bestellen kunt u eenvoudig aangeven welke wielmaat u wenst.
 
Kan ik een motor in mijn eigen velg laten monteren?
Ja, dat kan indien uw velg een 36-spaaks velg is. U kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen via +31 (0)545 796520 of per mail naar
sales@power-bike.nl.
 
Wat rijdt fijner, een voorwiel-, achterwiel- of middenmotor?
Dit is zeer sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Een voorwiel- of achterwielmotor heeft als voordeel dat wanneer u de elektrische ondersteuning uitschakelt, de fiets door de vrijloop net zo soepel en licht fiets als een niet-elektrische fiets. Een ombouwset met voorwielmotor heeft als bijkomend voordeel dat deze het meest eenvoudig in te bouwen is.
 
Hoe stil zijn Power-Bike motoren?
Onze motoren zijn zéér stil. De ombouwset Lyra en Dewi worden standaard geleverd met een Sine Wave controller die zorgt er voor dat de motor fluisterstil is.
 
Past een ombouwset op mijn remsysteem?
Ja. Al onze ombouwsets zijn geschikt voor velgremmen (v-brake), rollerbrakes en schijfremmen.
 
Is er een handleiding voor de ombouwsets?
Ja. Deze vindt u onder het kopje
handleidingen bovenaan onze website.
 
Welk merk leveren jullie?
Power-Bike levert e-bike componenten van het merk Van Beijck. Dit zijn onze eigen in Nederland ontwikkelde. Door ons eigen systeem te ontwikkelen, is het ons gelukt één van de meest betrouwbare en storingsvrije systemen te creëren, dat zoveel mogelijk is afgestemd op de behoeftes van de west-Europese gebruiker.

Waar kan ik ervaringen van Power-Bike klanten lezen?
Op onze
Blog kunt u uitgebreide ervaringen en bijzondere projecten van onze klanten lezen.
 
Wanneer heb ik de set in huis?
Als u op een werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heeft u de ombouwset de volgende dag nog in huis.
 
Hoe lang is de garantieperiode op jullie producten?
Op al onze producten zit 2 jaar garantie. Deze geldt zowel bij montage door een Power-Bike dealer als door uzelf. De voorwaarden hiervoor staan in onze
algemene voorwaarden
 
Welke oplader is geschikt voor mijn fiets?
Wij leveren
elektrische fiets opladers voor de meest voorkomende accu’s, zoals standaard 2.2ah opladers, LiFePo4-opladers en TranzX-opladers. Let bij het bestellen specifiek op de aansluiting van uw accu. Komt u er niet uit? Stuur een mail met een foto van de accu en aansluiting naar sales@power-bike.nl, en wij geven aan welke oplader u nodig heeft.