Elektrische Bakfiets ombouwset

Onderstaande ombouwsets zijn zorgvuldig samengesteld voor het ombouwen van een bakfiets naar een elektrische bakfiets.

Het ombouwen van een bakfiets naar elektrisch is eenvoudig te doen met de juiste producten van Power-Bike. Onderstaand vindt u de verschillende mogelijkheden in aandrijving, u kunt kiezen tussen de Van Beijck voor- / achterwielmotor of u kunt kiezen voor een Bewo middenmotor. Dit is afhankelijk van het type bakfiets, bent u niet helemaal zeker over welke ombouwset geschikt is voor uw bakfiets neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wij hebben de sets voor de bakfiets zorgvuldig voor u samengesteld, zou u wat extra infomatie over het bestellen van de sets willen kijk dan even naar ons 
bestelhulp.

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset Lyra V2 Bakfiets Achterwiel 26" 36V (522Wh) Bidon

Deze set is door ons samengesteld om van uw normale bakfiets een elektrische bakfiets maken!

880,00

visibility

Ombouwset Lyra V2 Bakfiets Achterwiel 26" 36V (576Wh) Bagagerek accu

Deze set is door ons samengesteld om van uw normale bakfiets een elektrische bakfiets maken!

940,00

visibility

Ombouwset Lyra V2 Bakfiets Voorwiel 20" 36V (522Wh) Bidon

Deze set is door ons samengesteld om van uw normale bakfiets een elektrische bakfiets maken!

900,00

visibility

Ombouwset Lyra V2 Bakfiets Voorwiel 20" 36V (576Wh) Bagagerek accu

Deze set is door ons samengesteld om van uw normale bakfiets een elektrische bakfiets maken!

960,00

Specificaties:

Ombouwset Lyra V2 - Dewi V2 om van uw bestaande bakfiets een echte E-bike bakfiets te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor of achterwiel met motor, bagagerek accu of een bidon accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en luxe LCD Lyra V2 - Dewi V2 display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en een bagagerek - bidon accu van 36V Li-ion: 576Wh - 522Wh is deze set goed voor goed voor een actieradius van 70 tot 90 km.

De Ombouwset Lyra - Dewi wordt geleverd met een modern LCD Lyra V2 of Dewi V2 display die is voorzien van 3 – 5 of 9 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting automatische in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motor wattage wanneer u de rem bediend. Er is een keuze uit Rollerbrake, Velgrem of schijfrem remsysteem. Er een keuze uit 20” en 26” Inch velgen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld het merk Van Raam of Huka om te bouwen.

De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische bakfiets op uw bestaande bakfiets is zelf zeer goed te doen.


© Copyright 2023 Power-Bike.nl